-renholdstjenester-

Gulvbehandling

 

  • Oppskuring.

  • Voksing.

  • Rensing.

  • Boning / polering.

  • Vedlikehold av alle typer gulvbelegg og steingulv.

  • Oljing og førstegangsoppsett av parkettgulv og tregulv.

  • Vedlikehold.

 

Vi kan jobbe med alle typer gulvbelegg, som tre, parkett, vinyl, linoleum og stein. Regelmessig vedlikehold gir gulvet god økonomi og lang levetid.

Oppskuring og boning

 

Gir du de harde gulvbeleggene i bedriften en jevnlig overflatebehandling i form av oppskuring og boning, sliter du på polishen istedenfor på selve gulvbelegget. Det forlenger gulvbeleggets levetid og er en lønnsom investering for bedriften.For å bevare glansen i gulvene er det viktig at vask og renhold er tilpasset hver enkel gulvtype og overflatebehandling. Behandling med oppskuring, boning og polering bruker vi oftest på gulv med overflate av linoleum og vinyl.Ved oppskuring bruker vi et alkalisk middel og skuremaskin med pads for å fjerne all gammel bonevoks, deretter skyller vi gulvet og nøytraliserer. Når gulvet er helt rent og tørt, legger vi på ny boning i flere lag.

 

Det er mange ting å passe på ved en behandling som denne, blant annet at polishfjerneren ikke tørker før man får skylt gulvet, at all boning er grundig fjernet, samtidig som gulvets tørketid er vesentlig for et godt resultat. Dette gjelder spesielt for linoleum. Derfor bør du alltid overlate denne typen behandling til profesjonelle utøvere med erfaring og moderne utstyr.Ved polering av gulv bruker vi high-speed maskin med pads for å polere opp boningen. Dette gjøres for å holde boningen blank og fin. I noen tilfeller bør man skure opp (toppskuring) de mest trafikkerte områdene før poleringen. Vi gjør en grundig befaring i forkant slik at behandlingen blir optimal. Vår faste kundekontakt følger opp dette som en del av sine rutiner, og vi legger gjerne opp en fast frekvens for oppskuring og boning.

ISO 14001 / 9001

SERTIFISERT

© 2016-17 Buvik Systemservice AS